Sluit uw tuin of landgoed af met een fraaie Douglas tuinpoort

Het plaatsen van een tuinpoort is om verschillende redenen noodzakelijk. Een tuinpoort is onderdeel van de afrastering van uw tuin, zodat er een zichtbare scheiding is tussen uw grond en de openbare ruimte. Noodzakelijk is een tuinpoort ook als u kleine kinderen en/of huisdieren heeft. Met een tuinpoort kunt u kinderen rustig in de tuin laten spelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze de tuin verlaten. Een tuinpoort wordt ook geplaatst om de tuin op een esthetisch fraaie wijze af te sluiten. Een Douglas tuinpoort leent zich hier uitstekend voor.

 

De mogelijkheden en houtsoorten zijn oneindig! Neem contact op voor de mogelijkheden en andere houtsoorten, zoals eikenhout.

De prachtige uitstraling van een Douglas houten tuinpoort

Het is niet voor niets dat er gekozen wordt voor een Douglas houten tuinpoort. Douglas hout is sterk en zeer geschikt om te gebruiken voor een tuinpoort. Het is een natuurlijk product met een warme uitstraling en zal hierdoor een perfecte toegang vormen tot uw terrein. Kiest u voor de Douglas houten tuinpoort van ´t Leukste Hout, dan bent u zeker van de hoge kwaliteit met een handgemaakte tuinpoort. Wilt u een stijlvolle entree? Kies dan voor onze standaard dubbele Douglas houten tuinpoort met een landelijke uitstraling. Heeft u geen ruimte voor een dubbele tuinpoort? Wij leveren maatwerk, zodat uzelf uw afmetingen en stijl van uw Douglas houten tuinpoort bepaalt.

Een Douglas houten tuinpoort kopen bij ´t Leukste Hout

Wat is er mooier dan een originele handgemaakte Douglas tuinpoort als toegang tot uw tuin? U kunt een Douglas houten tuinpoort kopen bij ´t Leukste Hout. Als jong bedrijf met passie voor hout, maken wij iedere Douglas tuinpoort. Wilt u een dubbele poort of een enkele poort? Heeft u voldoende aan één van onze tuinpoorten in een standaard afmeting of heeft u specifieke afmetingen? Geef uw maten door en wij maken een Douglas tuinpoort geheel voor u op maat. Heeft u vragen over onze Douglas tuinpoort of heeft u vragen over Douglas hout of over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

info@hetleukstehout.nl                                                                                          06-19951781