Een eiken tuinpoort van hoge kwaliteit

Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van uw woning, is het mogelijk om een tuinpoort te plaatsen. De tuinpoort aan de achterzijde wordt vaak gebruikt door de gezinsleden, terwijl een tuinpoort aan de voorzijde de entree is voor onder andere uw bezoekers. De kwaliteit van een tuinpoort moet goed zijn, vooral als deze intensief wordt gebruikt. U wilt natuurlijk niet een beschadigde poort, want dit doet afbreuk aan de uitstraling van uw gehele woning. Wilt u een tuinpoort van zeer hoge kwaliteit? Kies dan voor een eiken tuinpoort. Doordat eiken een erg sterke houtsoort is, heeft u hier jarenlang plezier van.

Welk soort eikenhouten tuinpoort zoekt u?

Wilt u een eikenhouten tuinpoort plaatsen, dan heeft u keuze uit verschillende modellen. Veelal is een tuinpoort aan de voorzijde wat breder voor bijvoorbeeld een oprit. U kunt dan kiezen uit een dubbele eikenhouten tuinpoort. Dit heeft ook nog eens een geheel eigen en luxe uitstraling. Dat de tuinpoort van eikenhout is, geeft de poort nog meer uitstraling, mede door de warme kleur van eikenhout. Bij ´t Leukste Hout kunt u uw eigen eikenhouten tuinpoort laten maken. Als houtspecialisten, maken wij uw eikenhouten tuinpoort met de hand. U weet dus zeker dat u een volstrekt unieke tuinpoort plaatst, desgewenst met uw eigen wensen.

Een eikenhouten tuinpoort kopen bij ´t Leukste Hout

Wij van ´t Leukste Hout vinden hout een fantastisch product. Vandaar ook onze passie om van hout diverse producten te maken, zoals een eikenhouten tuinpoort. Op onze website vindt u diverse soorten eikenhouten poorten, maar ook van andere houtsoorten. U kiest hier een bepaalde afmeting, stijl en welke extra´s uw tuinpoort moet krijgen en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Heeft u afwijkende maten of bijzondere wensen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt bij ons namelijk ook een eikenhouten tuinpoort kopen die op maat is gemaakt.