Een robuuste eiken poortdeur gaat jarenlang mee

Met een poortdeur, heeft u een volwaardige deur als poort naar bijvoorbeeld uw voor- en/of achtertuin. Een groot voordeel van een dergelijke poortdeur, is dat u een sterke toegangsdeur tot uw terrein heeft. Dit is de beste manier om onbevoegden buiten te laten en u onttrekt hiermee het uitzicht naar uw woning vanaf de straatkant. Een poortdeur is ook een zeer nette en strakke afsluiting, wat de uitstraling van uw woning en tuin ten goede komt. Wilt u lang van uw tuinpoort genieten? Kies dan voor een robuuste en beproefde houtsoort. Bijvoorbeeld een robuuste eiken poortdeur.

Een eikenhouten poortdeur biedt veel voordelen

Wilt u een eikenhouten tuinpoort plaatsen, dan heeft u keuze uit verschillende modellen. Veelal is een tuinpoort aan de voorzijde wat breder voor bijvoorbeeld een oprit. U kunt dan kiezen uit een dubbele eikenhouten tuinpoort. Dit heeft ook nog eens een geheel eigen en luxe uitstraling. Dat de tuinpoort van eikenhout is, geeft de poort nog meer uitstraling, mede door de warme kleur van eikenhout. Bij ´t Leukste Hout kunt u uw eigen eikenhouten tuinpoort laten maken. Als houtspecialisten, maken wij uw eikenhouten tuinpoort met de hand. U weet dus zeker dat u een volstrekt unieke tuinpoort plaatst, desgewenst met uw eigen wensen.

Een eikenhouten tuinpoort kopen bij ´t Leukste Hout

Wij van ´t Leukste Hout vinden hout een fantastisch product. Vandaar ook onze passie om van hout diverse producten te maken, zoals een eikenhouten tuinpoort. Op onze website vindt u diverse soorten eikenhouten poorten, maar ook van andere houtsoorten. U kiest hier een bepaalde afmeting, stijl en welke extra´s uw tuinpoort moet krijgen en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Heeft u afwijkende maten of bijzondere wensen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt bij ons namelijk ook een eikenhouten tuinpoort kopen die op maat is gemaakt.