Een eiken poort als eyecatcher in uw tuin

Bent u op zoek naar een poort voor toegang tot uw tuin of oprit? Een poort moet aan enkele eisen voldoen. De poort moet ten eerste zeer stevig zijn, zodat onbevoegden niet zomaar toegang kunnen krijgen tot uw terrein. Anderzijds moet de poort ook uw kinderen of huisdieren tegenhouden. De poort vormt eventueel tezamen met een schutting of een hek een veilige afbakening waarachter de kinderen onbezorgd kunnen spelen en huisdieren vrij rond kunnen lopen. Dit zijn de functionele eisen. De poort dient ook aan esthetische eisen te voldoen. Een poort die zeker een eyecatcher voor uw tuin zal zijn én functioneel is, is een eiken poort.

Waarom kiezen voor een eikenhouten poort?

Kiest u voor een eikenhouten poort, dan kiest u voor een bijzondere houtsoort. Eikenhout behoort in Nederland tot één van de meest populaire houtsoorten en komt veel in meubels voor. Maar ook voor buitentoepassingen kan eikenhout gebruikt worden, zoals een eikenhouten poort. Met een poort van eikenhout, weet u zeker dat u een zeer sterke poort heeft. Eikenhout heeft een dichte structuur, waardoor het hout uitermate sterk en van zware kwaliteit is. Bij ´t Leukste Hout kunt u kiezen uit een handgemaakte eikenhouten poort volgens enkele standaard afmetingen, maar het is ook mogelijk uw eigen maatvoering door te geven. Onze eikenhouten poort is hierdoor altijd uniek en met vakmanschap gemaakt.

Een eikenhouten poort kopen bij ´t Leukste Hout

Als een poort van hoge kwaliteit belangrijk is, dan kunt u een eikenhouten poort kopen bij ´t Leukste Hout. Eikenhout is van nature al van hoge kwaliteit en mede in combinatie met ons vakwerk, geniet u van een zeer hoogwaardige eikenhouten poort. U kunt een eikenhouten poort kopen in onze webshop, waar u keuze heeft uit verschillende afmetingen, enkele soorten beslag of een bewerking met beits. Heeft u een eikenhouten poort met afwijkende maten nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij kunnen uw poort ook op maat maken.