Een eiken loftdeur is sterk en heeft een robuuste uitstraling

Kenmerk van een loftdeur, is dat dit een hangende schuifdeur is. Een loftdeur is ook praktisch, doordat de deur aan de onderzijde niet is verbonden met een rail. Hierdoor blijft de vloer vlak en goed schoon te houden. De loftdeur zit dus aan de bovenzijde vast door middel twee wielen aan beide zijdes. Deze wielen lopen over een rail die aan de muur is bevestigd. Wilt u een ingang voorzien van een loftdeur? Dan moet u er rekening mee houden, dat de gevel naar de muur voldoende groot is om de loftdeur te plaatsen als u de ingang opent. Een loftdeur is karakteristiek en dit het helemaal als u een eiken loftdeur plaatst.

Waarom kiezen voor een eikenhouten loftdeur?

Een loftdeur is misschien niet één van de meest voor de hand liggende deuren die u kunt kiezen. Juist daarom kan een loftdeur een slimme keuze zijn, als u uw schuur, overkapping of tuinhuis van een opvallend element wilt voorzien. De twee wielen die de deur dragen zijn een opvallend beeld en ook betreffende het materiaal voor de loftdeur, kunt u voor speciaal hout kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een eikenhouten loftdeur. Deze klassieke houtsoort is van zeer zware kwaliteit, waardoor uw loftdeur erg sterk is. Natuurlijk wordt er ook voor een eikenhouten loftdeur gekozen voor de uitstraling van eikenhout. Deze houtsoort benadrukt het landelijke karakter van uw loftdeur.

Een eikenhouten loftdeur kopen bij ´t Leukste Hout

Een eikenhouten loftdeur koopt u niet zomaar overal. Helemaal niet als u een zware kwaliteit wenst, dan is het verstandig om uw eikenhouten loftdeur te kopen bij ´t Leukste Hout. Hout is onze passie en wij maken vele producten van verschillende houtsoorten. Hout heeft voor ons geen geheimen en en maken uw eikenhouten loftdeur volgens standaard afmetingen of volgens uw afmetingen en wensen. Bel ons of e-mail ons, als u meer wilt weten over onze loftdeuren of andere producten en hoe wij uw wensen hierin kunnen verwerken.