Een Douglas poortdeur zorgt voor een en fraaie entree

Een poortdeur is een poort om bijvoorbeeld entree te krijgen tot een tuin, in de vorm van een deur. Een poortdeur past prima tussen een geplaatste schutting, zodat u uw tuin op strakke en moderne wijze heeft afgesloten. Als dit voor u té strak en modern is, dan maakt u een goede keuze met een Douglas poortdeur. Douglas hout heeft een landelijke uitstraling en vormt niet alleen een mooie, maar ook een gezellige entree aan zowel de voorzijde of achterzijde van een tuin of stuk grond. Door de Douglas poortdeur jaarlijks met een beits, lak of verf te behandelen, geniet u hier jarenlang van.

Ieder zijn of haar eigen Douglas houten poortdeur

Geen enkele woning en tuin is hetzelfde, dus er kunnen nogal wat verschillende wensen zijn betreffende een Douglas houten poortdeur. Moet de poortdeur bijvoorbeeld hetzelfde design hebben als uw schuurdeur, wilt u een enkele of dubbele poortdeur of wilt u een Douglas houten poortdeur in een bepaalde afwijkende maat? Bij een standaard poortdeur bij de bouwmarkt zijn veel van uw wensen niet te vervullen. Dit is wel het geval als u kiest voor een Douglas houten poortdeur van ´t Leukste Hout. Wij maken uw Douglas poortdeur op maat en verwerken hierin uw gewenste afmetingen en bepaalde wensen.

Een Douglas houten poortdeur kopen bij ´t Leukste Hout

Bent u net als de medewerkers van ´t Leukste Hout ervan overtuigd dat hout het mooiste materiaal is om mee te werken en waarmee u de mooiste uitstraling creëert voor uw poortdeur? Dan kunt u bij ons een Douglas houten poortdeur kopen. Douglas behoort tot één van de beste houtsoorten voor buitengebruik en wij maken uw Douglas poortdeur desgewenst op maat. Uiteraard leveren wij een Douglas poortdeur met een fraai en zwaar houten beslag voor een nog hogere kwaliteit. Wilt u een mooie Douglas poortdeur volgens uw wensen? Neemt u dan eens contact met ons op.