Een Douglas loftdeur voegt design aan uw woning toe

Een loftdeur is een unieke deur. Kenmerkend aan een loftdeur, is dat het een hangende schuifdeur is. De deur hangt aan een horizontaal aan de muur bevestigde rail en wordt door twee wielen voortbewogen. Dit geeft een loftdeur een zeer authentieke uitstraling. Vooral in een woning met een landelijke of klassieke uitstraling, zal een loftdeur zeer mooi staan. Een loftdeur past ook goed in het tegenwoordig populaire industriële interieur. Juist de twee wielen die de deur laten bewegen, zorgen voor een authentieke industriële look. Met een Douglas loftdeur, kiest u voor een sterke en zeer mooie houtsoort.

Waarom kiezen voor een Douglas houten loftdeur?

Met een loftdeur brengt u authenticiteit en originaliteit aan in uw woning. De keuze voor een bepaalde houtsoort is hierbij ook belangrijk. Douglas is een een sterke houtsoort met een mooie kleur en gemakkelijk te onderhouden. Niet alleen voor een Douglas houten loftdeur voor binnen, ook voor de buiten loftdeur is het hout zeer geschikt. Douglas wordt niet voor niets veel gebruikt voor allerlei soorten buitentoepassingen. Een Douglas houten loftdeur van ´t Leukste Hout, is 100% handgemaakt en u bepaalt zelf de afmetingen. Wij maken een Douglas houten loftdeur voor u op maat. Hiermee is uw loftdeur altijd uniek en nergens anders te verkrijgen.

Een Douglas houten loftdeur kopen bij ´t Leukste Hout

Bij ´t Leukste Hout zijn wij gespecialiseerd in het maken van houten meubels, deuren en poorten. Hout is voor ons een passie en het beste en mooiste materiaal om deuren van te maken. U kunt dan ook bij ons uw Douglas houten loftdeur kopen, waarbij wij rekening houden met uw wensen en afmetingen. Uiteraard heeft u voor het ophangen van de loftdeur een schuifdeursysteem nodig. Wij leveren ook complete schuifdeursystemen die u kunt gebruiken voor uw Douglas houten loftdeur. In onze schuifdeursystemen zit goed geleidingsmateriaal inbegrepen, voor een soepel werkende deur. Vul ons online contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.